Over NBX

NBX wil haar partners en klanten een steeds betere capaciteit en flexibiliteit kunnen bieden. Daarom zijn onze partners familiebedrijven met persoonlijk betrokkenheid, die onderling bereikbaar en aanspreekbaar zijn.

Netwerk Benelux is in 2003 opgericht met als doel om een duurzaam en gespecialiseerd distributienetwerk op te zetten dat meerwaarde biedt aan de netwerkpartners en hun klanten. Netwerk Benelux realiseert dit onder andere door optimalisatie van de distributiedekking in de diverse verzorgingsgebieden en door te streven naar kostenreductie. Vijf van de zes partners van het eerste uur zijn nog steeds lid van het netwerk. In de loop van de jaren is het netwerk gegroeid naar twaalf samenwerkingspartners.

NBX is er op gericht om de beladingsgraad van haar leden te optimaliseren. De doelstelling is het gezamenlijke transport zo efficiƫnt en duurzaam mogelijk te laten verlopen. De opbrengsten hierbij zijn kostenreductie en een hogere beladingsgraad voor de transporteur, snelheid en een hoog serviceniveau voor de verlader, minder verkeersbewegingen en emissies voor ons allemaal.

De wereld van distributievervoer veranderd in een rap tempo. Het netwerk is inmiddels meer dan 20 jaar actief. De partners zijn van mening dat de rol van een netwerk voor het distributievervoer alleen maar belangrijker wordt.

Onze kernbelofte

Zorgeloze 24 uurs distributie binnen de Benelux op basis van betrouwbare infrastructuur